Wizard Sound and Light

logo

Čime se bavimo?

Kompanija Wizard Sound & Light se bavi organizacijom događaja koji imaju potrebu za iznajmljivanjem tehničke opreme, ali i podrškom od strane stručnih lica. Kompanija pruža usluge ozvučenja, rasvete, specijalnih efekata, ali i postavljanje konstrukcija za razne vrste događaja, bilo poslovnih ili privatnih, kao što su proslave, kongresi, prezentacije i slično. Zahvaljujući stručnom timu zaposlenih, agencija pruža i usluge tehničke podrške tokom održavanja događaja.

logo

Naša vizija

Naša rešenja, ekonomičnist,kvalitet i brzina pruženih usluga nas izdvajaju od ostalih konkurenata na tržištu. Razvijamo se i fleksibilni smo na promene tržišta. Našim zaposlenim nudimo motivaciono i skladno okruženje gde mogu da razvijaju svoje sposobnosti. Mi smo međunarodna kompanija u porodičnom vlasništvu. Zajedno postižemo više! Obezbedite vrhunske proizvode po najnižoj mogućoj ceni!

logo

Istorija i počeci

Krenuli smo još daleke 1993. godine sa proizvodnjom raznih , servisom i instalacijom  elektronskih uređaja. Nakon par godina smo se fokusirali na proizvodnju RASVETNIH tela sa uskom specijalnošću na ZABAVNU industriju to jest u to vreme DISCO RASVETU. Narednih godina smo počeli da isporučujemo i prodajemo veliki broj DISCO EFEKATA, OZVUČENJA i SPECIJALNE EFEKTE preko svoje dilerske mreže ali i preko sopstvenih prodajnih objekata. Wizard Sound and Light sve do današnjih dana , još uvek proizvodi neke jedinstvene uređaje u svetu.

Čime se bavimo?

Kompanija Wizard Sound & Light se bavi organizacijom događaja koji imaju potrebu za iznajmljivanjem tehničke opreme, ali i podrškom od strane stručnih lica.

Naša vizija

Naša rešenja, ekonomičnist,kvalitet i brzina pruženih usluga nas izdvajaju od ostalih konkurenata na tržištu. Razvijamo se i fleksibilni smo na promene tržišta. Tu smo da i Vama omogućimo da dobijete VRHUNSKU OPREMU I USLUGU po MINIMALNOJ CENI. Do tada pogledajte REFERENCE , tj neke od naših projekata.

Istorija kompanije

Kao kompanija koja se bavi proizvodnjom , počeli smo prvi u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji da distribuiramo proizvode iz NR Kine. NR Kina je postajala velika sila i bez konkurencije. S obzirom da je WIZARD sa njegovim vlasnikom dobro znao da prepozna vrhunske proizvođače u mnoštvu raznoraznih proizvođača, na našem tržištu su se rodili brendovi kao što je PR LIGHTING , P.AUDIO i slično , koji su i danas poznati kao jedni od najboljih brendova u svetu.

Wizard danas!

Danas WIZARD sa svojom očiglednom misijom OBEZBEDITI TRZIŠTU VRHUNSKE PROIZVODE PO NAJNIŽOJ MOGUĆOJ CENI , ima u ponudi veliki broj proizvoda za sve korisnike, ne odričući se misije – DA PROIZVEDE ili NABAVI najbolje za najmanje novca. Prakticno kod nas možete naći SVE iz oblasti RASVETE I OZVUČENJA , za SVE vrste ugostiteljskih objekata , koncerata , reklamnih proizvoda i još mnogo toga. Pogledajte asortiman na ovom sajtu , koji se uvek dopunjuje i menja , i POZOVITE nas , sa vašim željama i potrebama.

Šta Vam nudi Wizard Sound and Light ?

Budite i Vi deo prezadovoljnih klijenata sa kojima smo ostvarili saradnju i održavamo profesionalizam i poslovnost.

Vršimo besplatnu dostavu na teritoriji Srbije za kupovinu proizvoda preko 10,000 rsd.

Nudimo savetovanje u izboru rasvete. Dizajn prosotra i projektovanje instalacija. Montažu iste. Servis i održavanje.

U našem asortimanu se nalazi preko 800 proizvoda. Led ekrani, rasveta, ozvučenje.